Archive for the ‘Kata-kata’ Category

Mandala Airlines back on track … flight business

Wednesday, April 11th, 2012

Just got an email from Mandala Airlines, that state it go to operational again .... yaayyy :D for you who fans to Mandala Airlines like myself ... *grin* Yes .. it backs ... after some pause operation announcement a while ago .... (sorry forgot exactly when). According to their announcement, they will ...

Got a free PlayBook from RIM … yeeayy

Friday, March 16th, 2012

[caption id="attachment_206" align="aligncenter" width="300" caption="PlayBook"] [/caption] Okay, after submit the Android application that converted into PlayBook application, finally got a 16GB PlayBook for free from RIM :-) It's not just random chance, RIM has announce that they will give free PlayBook for Android developer who submit their app to AppWorld, and in the ...

Musim ujan datang … jangan lupa bawa payung

Thursday, January 3rd, 2008

Januari tlah tiba ... begitu juga "huJan sehari-hari" juga tlah tiba ... So ... jangan lupa bawa payung kemana-mana yaa ... in-case hujan kan sudah sesuai dengan pepatah "sedia payung sebelum hujan" ... Kalo emang gak mo ribet bawa payung tongkat, ya udah beli folding-umbrella yang bisa jadi ketjil and muat ditaruh ...

Lama tidak update

Sunday, November 18th, 2007

HHmmpphh .... lama juga gak update web ku yang satu ini ... tau deh ... lebih senengan update di multiply ... walaupun cuman sekedar upload foto dengan sedikit foot-note dan caption. Technorati Tags: dunno, words

Erte6 berduka … selamat jalan Uung Kurniadi

Monday, September 24th, 2007

Setelah baca postingan Decy ... tergerak juga untuk menulis sedikit ... Erte6 merupakan sebutan kami untuk teman-teman seangkatan di STM dulu, bukan struktur organisasi pemerintahan yang ada di masyarakat. Pagi tadi begitu membaca status YM! Arsmo "Erte6 berduka ", kaget, belum lengkap membaca status tersebut, langsung nyamber BB dari laci untuk check ...